NIEUWSBRIEF #8: BOUW DE WERF MAG DEFINITIEF STARTEN!

17 februari 2023
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 1 minuut

VIA DEZE WEG INFORMEREN WIJ U OVER DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN RONDOM HET NIEUWBOUWPROJECT DE WERF

Het is het bericht waarnaar wij - en vooral u - al even naar hebben uitgekeken: de definitieve goedkeuring om De Werf te mogen bouwen. Met het vervullen van de opschortende voorwaarden in de koop- en aannemingsovereenkomst staat niets meer in de weg om in maart al een begin te maken. Dan gaan de bestaande gebouwen op het terrein tegen de vlakte.

Nog geen keuze gemaakt? Het kan nog!

Het project is al voor een groot deel verkocht. Voor wie nog heeft gewacht op het officiële startschot om daadwerkelijk te mogen bouwen: er zijn nog een aantal appartementen (vanaf € 457.000 vrij op naam) en stadswoningen (vanaf € 572.500 vrij op naam) te koop. Snelle beslissers kunnen dus nog een verhuizing naar De Werf plannen. In de woningkiezer zijn de nog beschikbare appartementen en stadswoningen terug te vinden.

In juli is het terrein bouwrijp, het moment waarop aannemer Frans Vink en Zonen begint met het eigenlijke werk. Goed nieuws dus, dat we ook bekend hebben gemaakt via een persbericht. Dat kunt u hier lezen. Binnenkort laten we u de eerste vorderingen op de bouwplaats zien!

 

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf