28 STADSWONINGEN MET ZONNIGE TUINEN OP DE MIENT

Drie typen stadswoningen telt de Werf, verdeeld over drie blokken die evenwijdig aan elkaar lopen. Stuk voor stuk typen die herkenbaar zijn als stadswoning, door de hoogte en de strakke lijnen. Stoere lijnen die herinneren aan het industriële karakter van de Mient.

De 28 woningen verschillen in grootte, met breedtematen tussen 5,40 en 6 meter en drie of vier bouwlagen. Op de hoeken van de rijen zijn de twee buitenste woningen voorzien van een standaard uitbouw op de begane grond. Woonoppervlaktes variëren van 125 tot 200 m². In alle blokken zijn woningen met een dakopbouw als vierde woonlaag die voor extra ruimte en woonplezier zorgt. Vier slaapkamers is het minimum.

Woningen zijn inclusief fraai sanitair en tegelwerk. Alle tuinen liggen op het gunstige zuid-zuidoosten en beschikken over een houten berging. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats in de voortuin (blok A en B) of op de openbare plekken direct voor de deur (blok C). De duurzame bodemwarmtepomp en zonnepanelen zijn inbegrepen in de koopsom.

Het zijn de vele details die bij deze stadswoningen het verschil maken: het groene dak op de berging, hardhouten buitenkozijnen, stompe binnendeuren en exclusieve bakstenen in Hilversum’s formaat, bij De Werf is gekozen voor kwaliteit.

316-27_Int 3_Bnr 19_R1_WONING

STADSWONINGEN TYPE A MET DIEPE ACHTERTUIN GRENZEND AAN WATERGANG

316-27_Int 3_Bnr 19_R1_WONING

10 STADSWONINGEN, 6,0 M. BREDE WONING

316-27_Int 2_Bnr 11_WONING

9 STADSWONINGEN, 5,4 M. BREDE WONING

316-27_Int 1_Bnr 1_WONING

9 STADSWONINGEN, 5,4 M. BREDE WONING

previous arrow
next arrow

VRIJBLIJVEND INSCHRIJVEN BIJ INTERESSE

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf