NIEUWSBRIEF #5 START VERKOOP DE WERF

7 juni 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 2 minuut

VANAF 10 JUNI START VERKOOP DE WERF

Goed nieuws! De datum start verkoop voor de 28 stadswoningen en 46 appartementen in project De Werf is bekend. Zorg dat u online klaarzit zodat u zich kunt inschrijven voor dit mooie project in Capelle aan den Ijssel.

START VERKOOP

Op vrijdag 10 juni 2022 start de verkoop. Vanaf 14.00 uur kunt u zich online via de website inschrijven. De inschrijfperiode loopt tot 20 juni 12.00 uur. Zorg dat u zich op tijd inschrijft, want het zou zonde zijn als u deze kans misloopt.

DE WERF: STOER, STIJLVOL EN STADS WONEN IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL
De Werf is de nieuwste buurt in Capelle. Op een prachtige locatie gelegen tussen het centrum, de Mient en de IJssel. Dicht bij alle voorzieningen. Het gebied dat voorheen een scheepswerf was, noemen wij dan ook vol trots De Werf. Een schitterende kindvriendelijke, duurzame groene wijk met daarin hoogwaardig afgewerkte stadswoningen en appartementen in moderne architectuur.

Is De Werf dé plek waar straks uw thuis is? Uw eigen woning op deze mooie locatie in Capelle. Kijk voor meer informatie op onze website in de woningkiezer.

FINANCIËLE CHECK

U kunt nu alvast een financiële check laten doen door de adviseurs van de Rabobank of financieel adviseur van uw eigen keuze om uw kansen op uw droomwoning te vergroten. Door deze financiële check weet u alvast wat u kunt lenen en wat uw financiële mogelijkheden zijn. De financiële check dient u, wanneer de officiële verkoop gestart is, te uploaden bij het inschrijfformulier.

Heeft u vragen? De makelaar informeert u graag verder over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met Van Herk Nieuwbouw makelaardij op het telefoonnummer 010-2582900.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam De Werf

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf