Financiële check

Bent u geïnteresseerd in een stadswoning of appartement in De Werf? Laat dan een financiële check doen door de Rabobank of financieel adviseur en vergroot de kansen op uw droomwoning!

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn. Om teleurstelling te voorkomen (voor zowel koper als ontwikkelaar) is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden.

Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van hun financiën, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of de stadswoning of appartement van uw voorkeur binnen uw financiële mogelijkheden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank (deze link) of financieel adviseur (deze link). De Rabobank plant graag een online of telefonisch gesprek in met u. Het is niet verplicht om de check bij Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financiële check dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Rabobank is samenwerkend partner bij het project De Werf. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden.

Na het invullen van uw gegevens streeft de Rabobank ernaar u binnen 24 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor een financiële check. De financiële check dient u, wanneer de officiële verkoop gestart is, te uploaden bij het inschrijfformulier.

In dit gesprek worden uw financiële mogelijkheden in kaart gebracht, zodat u precies weet wat u kunt lenen en wat uw maandlasten zijn. Direct na uw hypotheekgesprek ontvangt u een document waarin staat wat uw financiële mogelijkheden zijn. Zodoende laat u zien dat u klaar bent voor de volgende stap.

Als u een woning toegewezen krijgt dan is de Rabobank uiteraard graag bereid u te helpen met de benodigde hypotheek. U kunt hiervoor eenvoudig contact opnemen met uw adviseur die alles weet van dit nieuwbouwproject.

Dit is uiteraard niet verplicht. U bent volledig vrij in de keuze voor een hypotheekadviseur en geldverstrekker.

MAAK GELIJK EEN AFSPRAAK

Wij staan voor u klaar om op korte termijn een afspraak te maken. U kunt een e-mail sturen naar:

Rabobank
nieuwbouw@rabobank.nl