WAT HOUDT DE VOORINSCHRIJVING PRECIES IN

10 Februari 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 1 minuut

Wij beginnen ons verkoopproces met een voorinschrijving. Dit doen we omdat we op dat moment nog niet alle contractstukken gereed hebben, maar wel al veel informatie over de woningen en het plan kunnen delen.

Een voorinschrijving is een voorverkoop waarbij je kennis maakt met het project op basis van een selectie van voorlopige sfeer-plattegronden en prijsranges. Het is voor jou als koper fijn om in een vroeg stadium naar de plattegronden van een woning te kijken. Tip: maak in deze fase een afspraak met een adviseur om de financiële haalbaarheid van de aankoop van de woning te toetsen.

Ondertussen ronden wij de verkoopstukken af zoals de verkoopbrochure, de technische omschrijving, contracttekeningen, de optielijsten en de definitieve prijzen.

Als alle verkoopdocumenten definitief zijn vindt de officiële start verkoop plaats en kun je je zich inschrijven op één van de woningen. De inschrijfperiode duurt ruim een week zodat je op je gemak de definitieve stukken kunt bestuderen. Na de sluitingsdatum worden de woningen toegewezen en word je op de hoogte gesteld door de makelaar of je hier al dan niet voor in aanmerking bent gekomen.