NIEUWSBRIEF #7: DE STAND VAN ZAKEN

5 december 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 1 minuut

VIA DEZE WEG INFORMEREN WIJ U OVER DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN RONDOM HET NIEUWBOUWPROJECT DE WERF

Wij zijn verheugd u goed nieuws te kunnen brengen. Op donderdag 1 december heeft de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het door omwonenden ingestelde beroep ongegrond verklaard en het verzoek om voorlopige voorziening afgewezen. De omgevingsvergunning is nu onherroepelijk.

Dit betekent dat de bouw van uw woning definitief van start gaat, zodra alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld. Op dit moment is 64% van de stadswoningen, appartementen en commerciële ruimte in ‘de Werf’ verkocht en kunnen wij de planacceptatie van Woningborg op korte termijn verwachten.

Naar verwachting kan de aannemer in maart 2023 starten met de sloop-werkzaamheden van de bestaande bedrijfspanden. Daarna wordt aangevangen met het bouwrijp maken van de locatie, waarna de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden zullen beginnen. Binnenkort kunnen wij u meer details vertellen over de planning.

Er zijn op dit moment nog enkele stadswoningen en appartementen beschikbaar. Voor de actuele stand van zaken verwijzen wij naar de u de woningkiezer op de website. Als u interesse heeft om op deze locatie te wonen is nu hét moment om in actie te komen. De eerste paal komt steeds dichterbij.

Onze makelaars staan klaar om al uw vragen over de Werf te beantwoorden, dus twijfel niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam De Werf.

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf