NIEUWSBRIEF #6 BOUWBEDRIJF VINK GAAT DE WERF BOUWEN

16 juni 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 2 minuut

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN GAAT DE WERF BOUWEN

Met de keuze voor bouwbedrijf Frans Vink en Zonen uit Moordrecht is een professionele kwaliteitsaannemer uit de regio aan boord van De Werf gekomen. Met 112 jaar ervaring heeft deze bouwonderneming z’n sporen meer dan verdiend. Het bedrijf heeft veel ervaring met de bouw van zowel grondgebonden woningen als appartementenprojecten op een vergelijkbare schaal met project De Werf.

'Bouwen is eens te meer een kwestie van vertrouwen' laat directeur Bauke Vink ons weten. 'Daarnaast combineren wij ambacht met innovatief bouwen en komen zo tot een hoogwaardig eindproduct'. In het selectie proces met opdrachtgever Puka, inzake de keuze voor de juiste bouwer / aannemer, gaat het natuurlijk om prijzen maar vooral ook om heel veel details. Zaken die niet altijd op voorhand geheel duidelijk zijn en tijdens de bouw ongetwijfeld voor uitdagingen gaat zorgen. 'Het is de kunst om daarmee flexibel om te gaan en in oplossingen te blijven denken' zegt Bauke. Het is wellicht deze nuchtere en oplossingsgerichte aanpak waar we bij Vink voor staan en terugzien in onze bouwprojecten.

Maar ook praktische zaken hebben wellicht de keuze voor Vink versterkt. De koper centraal, flexibel, korte communicatielijnen, realistische planningen, duidelijkheid en misschien wel het belangrijkste 'vaste mensen op het bouwproject'. Vooral dit laatste is vandaag de dag niet vanzelfsprekend maar wel zo prettig, zeker voor de continuïteit en kwaliteit van het bouwproces.

'Straks gaan ook de kopers van De Werf in contact komen met onze afdeling kopersbegeleiding' vervolgt Bauke. Kopers worden uitvoerig geïnformeerd en meegenomen in het keuzetraject van meer- en minderwerk opties. Met als doel de appartementen en stadswoningen maximaal te laten voldoen aan de individuele kopers wensen. Maar ook de ondersteuning bij de gang naar de showrooms voor bijvoorbeeld: keuken, sanitair en tegels.

Wilt u meer weten over bouwbedrijf Vink, kijk op: https://www.vinkbedrijven.nl

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf