NIEUWSBRIEF #4 VOORTGANG EN FINANCIËLE CHECK

18 Mei 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 2 minuut

Wij informeren u graag over de voortgang van De Werf

Vorige week is de voorinschrijving gestart. Op dit moment zijn er al veel voorinschrijvingen binnengekomen. Leuk om te zien dat de inschrijvingen heel divers zijn en dat er voor alle woningtypen interesse is.

Denkt u aan het tijdig inschrijven van de voorinschrijving? 

  1. Bekijk allereerst de interactieve woningselector om alle woninginformatie tot u te nemen.
  2. Log in op uw account en ga vervolgens naar het item 'Voorinschrijving'
  3. Doorloop het voorinschrijvingsformulier en rond deze af vóór 25 mei 12.00 uur om voorrang te krijgen bij de start verkoop!

Meer project- en woning specifieke informatie

Inmiddels zijn wij weer een stukje verder en kunnen wij u meer vertellen over de diverse woningtypen, de terrassen en het parkeren. Dit hebben wij omschreven in het tabje stadswoningen of appartementen op deze website. Hier vindt u iets meer project- en woning specifieke informatie die u straks bij de start verkoop ook uitgebreid in de verkoopbrochure terugvindt.

Financiële check

Bent u geïnteresseerd in een stadswoning of appartement in De Werf? U kunt nu alvast een financiële check laten doen door de adviseurs van de Rabobank of financieel adviseur van uw eigen keuze om uw kansen op uw droomwoning te vergroten. Door deze financiële check weet u alvast wat u kunt lenen en wat uw financiële mogelijkheden zijn. De financiële check dient u, wanneer de officiële verkoop gestart is, te uploaden bij het inschrijfformulier.

Wat is de planning? 

Momenteel zijn wij volop bezig met de verkoopvoorbereiding. In de volgende nieuwsbrief zal naar verwachting de exacte datum van de start verkoop in juni as. bekend gemaakt worden.

Heeft u vragen? Van Herk Nieuwbouw Makelaardij informeert u graag verder over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met Van Herk Nieuwbouw Makelaardij op het telefoonnummer 010-2582900.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam De Werf

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf