NIEUWSBRIEF #3: VOORINSCHRIJVING VAN START GEGAAN

5 Mei 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 2 minuut

Goed nieuws! De ‘voorinschrijving’ van De Werf is gestart

Op de website vindt u vanaf vandaag meer informatie over de verschillende appartementen en woningen. De informatie omvat: ingerichte sfeerplattegronden, impressies van het interieur en de eerste van-tot-koopsommen prijsrange.
Vooruitlopend op de start verkoop (prognose juni) kunt u alvast uw voorkeuren voor de bouwnummers van uw keuze opgeven via de persoonlijke accountomgeving op de website.

Wat levert de voorinschrijving op?

Geïnteresseerden die al voor start verkoop hun voorkeuren opgeven krijgen voorrang bij de toewijzing op het moment van verkoop! De ‘voorinschrijving’ sluit op 25 mei om 12.00 uur.

Hoe schrijft u zich in voor de ‘voorinschrijving’?

  1. Bekijk allereerst de interactieve woningselector om alle woninginformatie tot u te nemen.
  2. Login op uw account en ga vervolgens naar het item 'Voorinschrijving'
  3. Doorloop het voorinschrijvingsformulier en rond deze af vóór 25 mei 12.00 uur om voorrang te krijgen bij de start verkoop!

Mocht het niet lukken om digitaal uw interesse door te geven, dan kunt u contact opnemen met makelaar Van Herk Nieuwbouw.
Wij wensen u veel plezier bij bekijken van de nieuwe impressies, het bestuderen van de nieuwe sfeerplattegronden en natuurlijk het selecteren van uw voorkeur(en).

Wat is de planning?

Momenteel zijn wij volop bezig met de verkoopvoorbereiding zoals de verkoopbrochure, de verkooptekeningen, de technische gegevens en de definitieve koopsommen. Wij houden u de komende weken op de hoogte van de voortgang.
De exacte datum van de start verkoop in juni communiceren we uiteraard ook via de nieuwsbrief.
Let op: bij de start verkoop dient u zich nog definitief in te schrijven! Logisch, want pas op dat moment is alle informatie beschikbaar op basis waarvan u uw definitieve keuze kunt maken.

Heeft u vragen? Van Herk Makelaars informeert u graag verder over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met Van Herk op het telefoonnummer 010-2852900.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam De Werf

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf