NIEUWSBRIEF #2: DE STAND VAN ZAKEN

16 Maart 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 1 minuut

Via deze weg informeren wij u over de laatste ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject De Werf.

Eerder hebben wij aangegeven dat ons streven was om nog dit voorjaar met de verkoop te starten. Door een gemeentelijke procedurewijziging moeten wij de start van de verkoop helaas enkele weken uitstellen. Dit houdt in dat de voorinschrijving met indicaties van de koopsommen later bekend zullen zijn. Op dit moment kunnen we nog geen exacte datum bekend maken, maar kunnen wel een indicatie geven. We verwachten eind april te starten met de voorinschrijving. Uiteraard communiceren we dit via de nieuwsbrief.

Daarnaast kunnen wij mededelen dat de website is uitgebreid met enkele sfeer-plattegronden die bekeken kunnen worden. U vindt deze informatie ook onder nieuws.

Ook een leuke aanvulling op de website is het nieuwsbericht over ‘details’ op De Werf. Hier geven wij een uiteenzetting over de onderwerpen zoals bakstenen, kozijnen en dakvorm van de stadswoningen in het project. Een uitleg over de warmtepomp met de mogelijkheid te koelen/verwarmen en informatie over de algemene ruimte in het appartementengebouw zoals de parkeerplaatsen, fietsenstalling en de bergingen.

Regelmatig hebben wij contact met geïnteresseerden die uiteenlopende vragen stellen. Wij merken dat de belangstelling enorm groot is! Heeft u ook vragen? Mogelijk staat het antwoord tussen veel gestelde vragen & antwoorden bij FAQ.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam De Werf.