NIEUWSBRIEF #12: BOUW DE WERF VORDERT GESTAAG

26 maart 2024
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 1 minuut

BOUW DE WERF VORDERT GESTAAG

De bouw van project De Werf in Capelle aan den IJssel is gestart en de eerste contouren van het project krijgen vorm. Voor de Stadswoningen zijn bij alle 3 de woonblokken de wanden geplaatst en worden de vloeren gelegd. Voor de Appartementen is de fundering nagenoeg gereed en gaan we binnenkort starten met het plaatsen van de betonwanden op de begane grondvloer.

De voortgang op de bouw en reuring op de bouwplaats heeft er mede toe geleid dat er de laatste maanden weer nieuwe verkopen zijn gerealiseerd. Inmiddels is meer dan 80% verkocht en zijn er nog enkele Stadswoningen en Appartementen beschikbaar. Benieuwd naar welke dat zijn? Bekijk dan de vernieuwde woningselector op de projectwebsite. Zodra u op het appartementengebouw klikt kunt u de Oost en de West zijde bekijken.

Save the date: zaterdag 6 april
Op zaterdag 6 april is de NVM Open Huizen dag en op die dag organiseren wij op de bouwplaats een open huis. U bent welkom om de in aanbouw zijnde Stadswoningen van Blok A te komen bekijken. Dit betreft de bouwnummers 6, 7 en 10. Van 11:00 – 13:00 is de makelaar aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Zien we u dan?

Als alles volgens plan verloopt, worden de woningen opgeleverd in het eerste kwartaal van 2025 en de appartementen in het derde kwartaal van 2025. Dit betekent dat je al in de zomer van 2025 kunt genieten van je nieuwe plekje en vakanties kunt vieren in eigen huis.

Met vriendelijke groet,
Verkoopteam De Werf

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf