NIEUWSBRIEF #11: START BOUW DE WERF!

7 september 2023
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 1 minuut

HOERA! START BOUW DE WERF!

Op een zonovergoten middag was gisteren (6 september) het officiële startmoment van de bouwactiviteiten op de Mient in Capelle aan den IJssel. Ruim 100 toekomstige bewoners hebben onder tropische omstandigheden kennis gemaakt met hun toekomstige buren.

Na enkele mooie woorden van wethouder Eric Faassen-Bronkhorst mochten de kinderen die in de toekomst op de Werf gaan wonen samen met Bob de Bouwer de eerste palen van het project slaan. Na het proosten op een voorspoedige bouw door Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen B.V. heeft de wethouder onder toeziend oog van de boormeester de boring voor de eerste warmtebron in gang gezet.

Op de Werf zijn nog woningen beschikbaar via Van Herk Makelaars. De oplevering is verwacht in het eerste kwartaal 2025 (stadswoningen) en het derde kwartaal 2025 (appartementen).

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf