NIEUWSBRIEF #1: DE STAND VAN ZAKEN

14 Februari 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 1 minuut

Waar in Capelle aan den IJssel woon je straks nieuw, in een omgeving die historie ademt? Op De Werf, de nieuwbouwwijk op de Mient vlakbij de IJssel. U bent één van de vele belangstellenden die zich aangesproken voelt door die bijzondere ambiance. Dank voor uw interesse. We zijn blij dat we die binnenkort kunnen beantwoorden met meer informatie en details.

De voorbereidingen voor de verkoop zijn inmiddels in volle gang. We gaan er van uit dat we nog dit voorjaar kunnen starten met de verkoop. Zó lang hoeft u gelukkig nog niet te wachten met een eerste oriëntatie. De website wordt binnenkort uitgebreid met extra informatie over de stadswoningen en appartementen waaronder enkele sfeerplattegronden.

Recent hebben we op de website 'nieuws' toegevoegd. Hier vindt u extra informatie waaronder het onderwerp 'Wat houdt pre-sale in?'. De makelaar heeft hier de afgelopen tijd veel vragen over gehad.

Vanaf nu kunt u met regelmaat een volgende nieuwsbrief tegemoet zien. In één van de komende edities maken we ook indicaties voor de koopsommen bekend. Onze verwachting is dat deze medio maart bekend zullen zijn.

Wonen op De Werf. Het is nog even het wachten waard!

Met vriendelijke groet,
verkoopteam De Werf.

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf