NIEUWSBRIEF #1: DE STAND VAN ZAKEN

14 Februari 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 1 minuut

Waar in Capelle aan den IJssel woon je straks nieuw, in een omgeving die historie ademt? Op De Werf, de nieuwbouwwijk op de Mient vlakbij de IJssel. U bent één van de vele belangstellenden die zich aangesproken voelt door die bijzondere ambiance. Dank voor uw interesse. We zijn blij dat we die binnenkort kunnen beantwoorden met meer informatie en details.

De voorbereidingen voor de verkoop zijn inmiddels in volle gang. We gaan er van uit dat we nog dit voorjaar kunnen starten met de verkoop. Zó lang hoeft u gelukkig nog niet te wachten met een eerste oriëntatie. De website wordt binnenkort uitgebreid met extra informatie over de stadswoningen en appartementen waaronder enkele sfeerplattegronden.

Recent hebben we op de website 'nieuws' toegevoegd. Hier vindt u extra informatie waaronder het onderwerp 'Wat houdt pre-sale in?'. De makelaar heeft hier de afgelopen tijd veel vragen over gehad.

Vanaf nu kunt u met regelmaat een volgende nieuwsbrief tegemoet zien. In één van de komende edities maken we ook indicaties voor de koopsommen bekend. Onze verwachting is dat deze medio maart bekend zullen zijn.

Wonen op De Werf. Het is nog even het wachten waard!

Met vriendelijke groet,
verkoopteam De Werf.