AFWERKINGEN EN ENKELE DETAILS OP DE WERF

16 Maart 2022
Geplaatst door verkoopteam De Werf
Leestijd 2 minuten

Afwerkingsniveau

De afwerking is op het niveau dat u van De Werf kunt verwachten. Bij de bouw worden uitsluitend hoogwaardige materialen en mooie onderdelen toegepast. Donkere aluminium kozijnen in de appartementen en hardhouten kozijnen in de woningen, prachtige bakstenen van Hilversums formaat in wildverband verwerkt. Bij de 9 woningen aan de Mient worden de zogenaamde ‘sheddaken’ toegepast. Deze dakvorm wordt ook wel zaagdak of zaagtanddak genoemd of vaker zadeldaken met ongelijke schilden. Precies die details die maken dat uw woning straks die exclusieve uitstraling heeft.

Luxe duurzaamheid en lage woonlasten

Luxe en duurzaamheid is een prima combinatie. Dat blijkt uit het systeem van klimaatbeheersing in De Werf. Alle woningen en appartementen worden voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. De moderne, stille warmtepomp houdt de temperatuur in huis comfortabel warm op koude dagen, en heerlijk koel op warme dagen. In huis bepaalt u uw eigen binnenklimaat. Duurzaam wonen in De Werf gaat verder dan dat. Zo wordt het waterverbruik beperkt door waterbesparende kranen, douches en toiletten. Daarnaast gaat het regenwater dat op de daken valt rechtstreeks naar de omliggende sloten zodat het riool niet te veel wordt belast.

Donkere aluminium kozijnen, oog voor detail
Klimaatbeheersing door moderne warmtepomp
Appartementengebouw met veilige 'speedgate'
In alle woningen comfortabele vloerverwarming

Veiligheid en gemak

Veiligheid is een belangrijk punt van overweging als u zich oriënteert op een andere woning. Aan dat aspect is in het appartementengebouw De Werf meer dan gemiddeld aandacht besteed. Uw appartement is uitgerust met een videofooninstallatie. Gasten melden zich beneden in de entree, voorzien van automatische schuifdeuren. U ziet direct wie er aanbelt en kunt u hen toegang verlenen. Trouwens, binnen het gebouw met 46 appartementen is de sociale controle sowieso aanwezig. Terwijl u toch alle privacy heeft waar u ook belang aan hecht.

Technische ruimten

Uw stadswoning of appartement is voorzien van een technische ruimte welke plaats biedt aan de warmtepomp. Ook is er ruimte voor andere installaties die bijdragen aan het aangename verblijfsklimaat van uw woning. Aan een opstelplaats voor wasmachine en droger met aan- en afvoer is natuurlijk gedacht evenals opslagruimte voor alles wat u niet elke dag nodig heeft.

Parkeren van uw auto of fiets

Voor alle bewoners van het appartementengebouw is op de begane grond minimaal één parkeerplaats gereserveerd. Deze parkeerplaatsen zijn gekoppeld aan de appartementen en krijgen een eigen nummer. Zo is uw parkeerplaats altijd voor u vrij. Tevens is er een collectieve fietsenstalling met genummerde plekken, u hoeft dus niet te lopen naar uw auto of uw fiets.

Zaterdag 30 september is het Open Dag op de bouwplaats. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de makelaars aanwezig (Mient te Capelle aan den IJssel). Er zijn nog een paar woningen beschikbaar: gelegen aan het water, met een woonoppervlakte vanaf 185 m²! Ook nog enkele appartementen: met een ruime buitenruimte en woonoppervlaktes vanaf ca 89 tot wel 159 m²!

Als alles volgens plan verloopt kun je al in de zomer van 2025 genieten van je nieuwe woonplek.

Tijdens de Open Dag kunt u alvast een kijkje nemen op de locatie en zo de sfeer proeven. U bent van hart welkom!

Met vriendelijke groet,
Salesteam De Werf